Mikel Llobera

Mitjà basc mig català, Llobera ha estat fent art, disseny gràfic i programació per a videojocs i cinema fins que va descobrir l’impressionant món de la Fabricació digital, la comunitat OpenSource i makers per estar relacionat amb diferents processos i caràcters del sector.

Fins a l’octubre del 2021 ha estat treballant com a Manager de Fablab Barcelona, ​​organitzant diverses coses al voltant del laboratori, entre elles Workshops, cuidant les màquines, fent el manteniment necessari i ensenyant a estudiants no només com utilitzar-les sinó també com convertir-se en “makers”. També ha estat desenvolupant projectes per empoderar la gent i les comunitats per tenir accés a la tecnologia de la manera més oberta.

Quan li pregunten què és el que més m’agradava de Fablab Barcelona contesta sense cap mena de dubte: “Fer coses” però “Fer coses obertes”.

Des que va deixar Fablab Barcelona, ​​ha obert un nou estudi a Barcelona, ​​anomenat Facto (situat al barri de Gràcia), on té el seu propi taller i espai de treball per fer projectes, entre els quals destaca la creació d’una marca de disseny que treballa entorn als plàstics reciclats.

LinkedIn